TIMAROM SRL

Pic 1

Bine Ati Venit

Daca sunteti in cautare de materiale de constructii la pret de fabricant atunci noi suntem solutia. Suntem reprezentatul firmei Siceram pentru zona Bucuresti si imprejurimi.

Daca sunteti o persoana fizica si aveti un proiect personal sau o firma de constructii va recomandam sa ne sunati pentru preturi si sfaturi.

moresigla.gif

"CA SA construiesti
repede si bine"


Cea mai buna solutie

Pentru a obtine rezultate de cea mai buna calitate, ai nevoie de solutii profesionale si de suportul tehnic pe care poti conta oricand.

Sisteme de invelitori

Invelitoarea trebuie sa fie ventilata, pentru a putea permite eliminarea vaporilor de apa. Din acest motiv, la acoperisul cu astereala se va monta obligatoriu si o sipca longitudinala cu dimensiunea de 48x48 mm, care creeaza un gol de aer intre astereala si invelitoare care asigura un gol de aer permanent. Pentru a facilita accesul si eliminarea acestui aer se utilizeaza piesele de aerisire, care se monteaza in numar de minim 1 buc/10mp, o piesa montandu-se in al doilea rand de la streasina, iar cealalta dispusa simetric in al doilea rand de sub coama. Si nerespectarea acestei cerinte duce la pierderea garantiei.

Sisteme de invelitori

1. coama;
2. mortar;
3. tigla;
4*. sipca longitudinala 48x48 mm;
5. caprior;
6. furura;
7. pazie de lemn;
8. sipci transversale 25x48 mm;
9*. carton bituminat;
10*. astereala

(*) numai pentru acoperisurile cu astereala


Distanta dintre sipcile orizontale trebuie respectata cat mai riguros, o abatere mai mare de 2 mm putand afecta aspectul estetic. Dimensiunile minime ale acestor sipci trebuie sa fie de 24/38 mm.Sisteme de zidarii

Zidaria poate sa aiba functie portanta sau neportanta. Grosimea minima a peretilor portanti este de 25 cm. Cand se stabileste grosimea peretilor exteriori trebuie sa se tina cont de exigentele privind izolatia termica, izolatia fonica si protectia impotriva incendiilor.

Sisteme de zidarii

Solutia cea mai des utilizata este zid exterior de 30 cm din TERMOBLOC® T30, care nu este totusi cea mai buna din punct de vedere al izolatiei termice pentru conditiile climaterice de la noi.

Solutia optima consideram a fi zidul exterior de 38 cm din TERMOBLOC® T38.Cosuri de fum

Cosul de fum pe care vi-l propunem este format dintr-o parte cilindrica ce se imbina, iar ca accesorii are un picurator, un element de curatire dotat cu usita metalica, unul sau mai multe racorduri de legatura si un capac executat tot din metal.

Solutii - Cosuri de fum

In jurul cosului de fum se executa o zidarie din caramida, conform modelului alaturat, iar spatiul dintre zidarie si elementul de cos se umple cu vata minerala bazaltica sub forma de cochilie sau de saltea, livrata la dimensiunea necesara.Pardoseli ceramice

Ca o punte de legatura intre trecut si prezent, produsele fabricare manual sunt realizate dupa o tehnologie foarte putin modificata de cea din perioada romanilor.

Solutii - Pardoseli ceramice

Acest tip de produse au doua utilitati, respectiv pentru restaurarea monumentelor istorice si pentru constructii moderne cu finisaj rustic.
TIMAROM va ofera cea mai buna solutie pentru constructia dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati!