TIMAROM SRL

Pic 1

Bine Ati Venit

Daca sunteti in cautare de materiale de constructii la pret de fabricant atunci noi suntem solutia. Suntem reprezentatul firmei Siceram pentru zona Bucuresti si imprejurimi.

Daca sunteti o persoana fizica si aveti un proiect personal sau o firma de constructii va recomandam sa ne sunati pentru preturi si sfaturi.

moresigla.gif

"CA SA construiesti
repede si bine"


Proiecte RecenteSisteme de zidarii Sisteme de zidarii si plansee

Practic toate marile lucrari de arhitectura, ingineresti sau militare au fost realizate din zidarie ceramica cu preponderenta, sau din piatra.

TIMAROM comercializeaza o gama larga de materiale pentru zidarii, īncepand de la banala caramida plina, pana la revolutionarul sistem TERMOBLOC®.Sisteme de invelitori Sisteme de invelitori

Invelitoarea de tigla ceramica este una din cele mai vechi tipuri de īnvelitoare cunoscuta.

Ea nu trebuie numai sa raspunda exigentei de etanseitate, dar trebuie sa satisfaca si o serie de exigente referitoare la durabilitate, rezistenta si foc, aspect estetic, etc.Cos de fum Cos de fum

In ultima perioada s-au produs schimbari spectaculoase in domeniul tehnologiei incalzirii, schimbari generate pe de o parte de implementarea Normelor UE in domeniul conservarii energiei, si pe de alta parte de costurile tot mai mari ale combustibilului.

Chiar daca mai sunt pe alocuri folosite, traditionalele sobe de teracota pierd tot mai mult teren in favoarea centralelor termice, acestea din urma fiind mai practice si mai economice.

In cazul centralelor termice cu tiraj natural, cosul de fum este un accesoriu obligatoriu.Pardoseli ceramice Pardoseli ceramice

Acest tip de produse au doua utilitati, respectiv pentru restaurarea monumentelor istorice si pentru constructii moderne cu finisaj rustic.

Datorita absorbtiei destul de mari a produselor din ceramica la lucrarile de pardoseala, trebuie respectate anumite reguli pentru a se intretine usor in exploatare.